over mij

Channa

 

Mijn naam is Channa van Kuijen, 44 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Op mijn vierde met zwemles begonnen en daarna nooit meer opgehouden. Van zwemdiploma’s halen , synchroonzwemmen, plankspringen, zwemles geven naar vrijwilligers opleiden tot lesgevers. Dit alles in een vrijwilligersorganisatie. Dit doe ik nog steeds en met veel plezier. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als fysiotherapeut, maar in de loop der jaren bleek mijn grootste talent en passie te liggen in het opleiden, begeleiden en motiveren van mensen. Tijd om van mijn hobby ook mijn beroep te maken.

Zo werd Van Kuijen Educatie een feit, een bedrijf waarin geleerd wordt, elke dag. De cursisten leren van mij en ik leer van mijn cursisten.

Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan mijn man en twee kinderen, vrienden en familie. Ik houd van zwemmen, zelf het liefst in open water, lezen en borduren. Ik ga graag naar concerten (pop en rock), theater (cabaret, toneel) en sponsor ook graag de horeca door af en toe lekker uit eten te gaan. Ook hier weer, aandacht voor elkaar!