Lesgever ZwemABC

Lesgever ZwemABC

(Certificeerbare eenheid 3 van de NPZ Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker)

Bent u op zoek naar een gedegen opleiding voor uw personeel? Lijkt het je leuk om zwemles te gaan geven of doe je dit al jaren, maar je hebt het benodigde papiertje nog niet? Bij Van Kuijen Educatie ben je aan het juiste adres voor deze opleiding.

Kinderen leren zwemmen zodat ze hun hele leven met plezier blijven zwemmen kan alleen als je zelf ook plezier hebt in het lesgeven. Plezier in het lesgeven heb je als je je zeker voelt van je zaak en dat voel je je zeker na het volgen van deze opleiding. Je biedt kwaliteit, goed onderbouwde lessen en lessen met veel plezier en aandacht voor elkaar.

De opleiding wordt door mij gegeven door middel van een recent ontwikkelde methode die leidt tot goed opgeleide en enthousiaste lesgevers. Het theoretische deel van de opleiding wordt in een online leeromgeving (Q-cast) aangeboden waardoor leerlingen in hun eigen tempo studeren. Praktijkbegeleiding wordt op maat aangeboden, afhankelijk van de behoefte van de leerling. Naast dit individuele traject kan de opleiding ook incompany worden gevolgd. Een opleiding met begeleiding op maat en een persoonlijke aanpak

Er is veel aandacht voor nieuwe inzichten in het zwemonderwijs en didactiek in het algemeen. Cursisten worden op die manier goede lesgevers die zijn toegerust voor het geven van modern zwemonderwijs.

Er wordt gewerkt aan de volgende competenties:

- verzorgen van zweminstructie;
- verlenen van eerste hulp;
- vervullen van gastheerrol;
- promoten.

Uitgebreide informatie is te vinden op  http://lesgeverzwemabc.nl.